ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Σε ειδικά διαρρυθμισμένο χώρο του Πνευματικού Κέντρου, έχει οργανωθεί η Διαρκής Έκθεση Χριστιανικού Βιβλίου της Ενορίας μας (το Πνευματικό Θησαυροφυλάκιο μας), που δίνει την δυνατότητα στους ενορίτες μας και στους πιστούς της ευρύτερης περιοχής της Αργυρουπόλεως και των γειτονικών Δήμων, να γνωρίσουν και να αποκτήσουν το καλό Χριστιανικό βιβλίο.

Η Διαρκής Έκθεση Χριστιανικού Βιβλίου δημιουργήθηκε το έτος 1993, σαν ένα μικρό  «εκθετήριο βιβλίων», και στεγάσθηκε σε μια γωνιά εντός του υπόγειου τότε Ναού μας, ώστε να αναπληρώσει την έλλειψη του καλού Χριστιανικού βιβλίου στην Ενορία μας.  Ήταν ανοιχτό για μια δυο ώρες, μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής

Σύντομα, μετά τα θυρανοίξια του νέου Ιερού Ναού μας το έτος 1995 και τις εργασίες μετατροπής του έως τότε υπόγειου ναού σε Πνευματικό Κέντρο, το μικρό εκθετήριο μας μετεφέρθηκε στην σημερινή του θέση, άρχισε να εμπλουτίζεται με νέα βιβλία και να γίνεται γνωστό όχι μόνο στην Ενορία μας και στο Δήμο μας γενικά, αλλά και στους γειτονικούς Δήμους.

Η Διαρκής Έκθεση Χριστιανικού Βιβλίου της Ενορίας μας, είναι ανοικτή κάθε Τετάρτη απόγευμα από 5.30 έως 8.00 μ.μ. και τις Κυριακές  από 10.00 έως 12.00 το πρωί. Η λειτουργία της στηρίζεται σε μια ομάδα εθελοντών ενοριτών, που είναι λάτρεις του καλού χριστιανικού βιβλίου και εναλλάσσονται βάσει προγράμματος κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Εκθέσεως μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

Κύλιση στην Αρχή