Λεπτομέριες αναφορικά με τις κατασκηνωτικές περιόδους αλλά και την συμετοχή θα βρείτε στη σχετική ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ.

Η παραλαβή των δηλώσεων συμμετοχής των παιδιών για τις κατασκηνώσεις γίνεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 07:00 έως 08:00 μ.μ., όπως επίσης και κάθε Κυριακή από τις 11:00 έως 12:00 π.μ στον Ι. Ναό της Αγίας Βαρβάρας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας το πιστοποιητικό υγείας του παιδιού ότι το παιδί μπορεί να συμμετέχει στην κατασκήνωση. Την σχετική δήλωση συμμετοχής μπρείτε να την κατεβάσετε και εδώ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Επίσης, για πρώτη φορά εντασσόμαστε στο Πρόγραμμα διαμονής παιδιών χαμηλόμισθων εργαζομένων και ανέργων σε κατασκηνώσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΑΕΔ.

Ενναλακτικά, η δήλωση μπορεί να σταλεί και μέσω διαδικτύου απ'ευθείας από τον υπολογιστή στην ιστοσελίδα του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας. 
Συνδεόμαστε στο Αγία Βαρβάρα - Αρχική (http://www.agiabarbara.org)
Επιλέγουμε το πεδίο "Κατασκήνωση" και την φόρμα "ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ".
Συμπληρώνουμε όλα τα πεδία και στις δύο σελίδες. Επισυνάπτουμε την βεβαίωση υγείας από τον γιατρό ότι το παιδί μπορεί να συμμετέχει στην κατασκήνωση (για διευκόλυνση, πείτε στο γιατρό αν μπορεί να τη στείλει απ'ευθείας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
Τέλος επιλέγουμε "ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ". 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση καλέστε στο τηλέφωνο +30 210-9615425 τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται παραπάνω, ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τις εγκαταστάσεις αλλά και δραστηριότητες από τις Νεανικές Ενοριακές Κατασκηνώσεις Αγίας Βαρβλαρας Αργυρούπολης:
 
 
 

 

Κύλιση στην Αρχή