Αγαπητέ μας Αδελφέ,
Η επόμενη αιμοδοσία μας θα γίνει την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ναού μας, από τις 10 το πρωί έως 1 μ.μ. Γιά νά προσέλθεις, θά πρέπει νά τηλεφωνήσεις γιά νά κλείσεις ραντεβοῦ στό 6932 305 831 καί νά μιλήσεις μέ τόν κ. Γεώργιο Μαρίνη, γιατί λόγω τῆς πανδημίας καί τῶν μέτρων πού ἔχουν ληφθεῖ, ἡ προσέλευση θά γίνεται σταδιακά. Η Τράπεζα Αίματος της Ενορίας μας, ο "ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΖΩΗΣ" που ανοίγει σε πρώτη ζήτηση για όλους τους κατοίκους της περιοχής μας, κάλυψε με μεγάλη προσπάθεια όλες τις έκτακτες ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου και σου απευθύνει Κραυγή Βοηθείας γιατί οι καθημερινές ανάγκες της είναι αντιστρόφως ανάλογες με την προσφορά μας.
Έλα και εσύ αδελφέ μας και λάβε μέρος στη ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΖΩΗΣ ! Μπορείς - αρκεί να το θέλεις - να βοηθήσεις στο να σωθεί ένας συνάνθρωπός μας από βέβαιο θάνατο, προσφέροντάς του, απλά, λίγο από το αίμα σου. Έλα και δώσε πάλι λίγο από το πολύτιμο «υγρό της ζωής» στον «ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ» για τους συνανθρώπους της Ενορίας μας. Ο Πανάγαθος Θεός με τις πρεσβείες της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας να σου χαρίζει κάθε προσωπική και οικογενειακή ευλογία.

Η αιμοδοσία της 17ης Οκτωβρίου 2021 θα γίνει από συνεργείο του Νοσοκομείου «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», έχε μαζί σου την «Κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη» που έχει εκδώσει στο όνομά σου το Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» καθώς επίσης και το ΑΜΚΑ σου και το δελτίο της Αστυνομικής σου Ταυτότητας.

Σημαντικό
Ὅλοι  οἱ  αἱμοδότες κατά τήν προσέλευσή τους στό χῶρο, θά πρέπει ἀπαραιτήτως νά φοροῦν μάσκα καί νά τηροῦν τίς ἀποστάσεις.

Κύλιση στην Αρχή