11, 12, 13 και 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 

Κατερίνη, Βέροια, Καστοριά, Πρέσπες, Κοζάνη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  195 Ευρώ  κατ’ άτομο.

Περιλαμβάνει: Τρεις διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο «ΛΙΜΝΑΙΟΝ» στην Καστοριά (Πέντε Αστέρων με πρωινό και δείπνο)  και το κόστος Πούλμαν για τέσσερις ημέρες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  έως 20 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 100 Εὐρώ κατ’ άτομο.

Δηλώσετε άμεσα τή συμμετοχή σας, γιατί λόγῳ εποχής, ἡ ἐξασφάλιση θέσεων στό ξενοδοχείο πρέπει νά  γίνει τό ταχύτερο δυνατόν.

Παραθέτουμε περιληπτικό πρόγραμμα της Εκδρομής:

1η Ημέρα:  Αθήνα – Κατερίνη – Βέροια - Καστοριά. Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ του Σύρου κοντά στην Κατερίνη και στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά κοντά στο χωριό Καστανιά της Βέροιας.

2η Ημέρα:  Καστοριά – Πρέσπες - Καστοριά. Επίσκεψη του πανέμορφου υδροβιότοπου των Πρεσπών που από το 1974 έχει χαρακτηριστεί Εθνικός Δρυμός. Το απόγευμα επιστροφή στην Καστοριά. Επίσκεψη Παραδοσιακών Αρχοντικών, Βυζαντινών Εκκλησιών και γραφικών οικισμών.

3η  Ημέρα:  Καστοριά – Νυμφαίο -  Καστοριά. Μετά τη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας, που χτίστηκε το 1082. Προσκύνημα στη Ιερά Μονή Παναγίας στην περιοχή Κλεισούρα. Ακολουθεί η επίσκεψη στην Ιερά Μονής Αγίας Παρασκευής στη Βασιλειάδα. Το μεσημέρι θα βρεθούμε στο όμορφο και γραφικό χωριό Νυμφαίο. Ένα από τα δέκα ομορφώτερα χωριά της Ευρώπης (σύμφωνα με την  UNESCO ). Το απόγευμα, προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται κοντά στο χωριό Μελισσότοπο.

4η  Ημέρα:  Μετά το πρωινό, αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την Κοζάνη, προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Μικροκάστρου και αναχώρηση για επιστροφή στην Αθήνα.

Κύλιση στην Αρχή